Het Glascoating Effect: De nieuwe trend in beglazing

Glascoating Breda

Er zijn verschillende soorten coatings beschikbaar voor glas. De meest populaire soorten zijn heldere coatings, hoogtransparante coatings, anti-graffiti coatings, lage-emissie coatings, anti-UV coatings, anti-vingerafdruk coatings, en anti-vingerafdruk-markeringen coatings.

Heldere coatings zijn transparante coatings die worden gebruikt om de helderheid van glas te verbeteren. Zeer doorzichtige coatings zijn zeer doorzichtige coatings die worden gebruikt voor architecturaal glas. Anti-graffiti coatings worden gebruikt om glas anti-verf en anti-graffiti te maken. Lage-emissiecoatings zijn coatings met een lage emissie die broeikasgassen helpen verminderen en het milieu beschermen. UV-coatings worden gebruikt om glas te beschermen tegen ultraviolette straling. Anti-vingerafdruk coatings worden gebruikt om glas anti-vingerafdruk te maken. Anti-vingerafdruk-coatings worden gebruikt om glas anti-vingerafdruk-merk te maken.

Hoe werken glascoatings?

Als het gaat om hoe coating werkt, is het belangrijk om het proces erachter te begrijpen. Tijdens het productieproces wordt glas geproduceerd in een oven. Nadat het is vervaardigd, wordt het naar een coatinglijn verplaatst. De coatinglijn gebruikt een coatingmachine om de coating van uw keuze aan te brengen. Nadat de coating is aangebracht, gaat het glas naar een coatingoven. In de coatingoven wordt de coating uitgehard door de temperatuur te verhogen. Nadat de coating is uitgehard, wordt hij in platen of andere gewenste afmetingen gesneden. De platen worden dan naar een verpakkingslijn gebracht. De verpakkingslijn verpakt de platen en stuurt ze vervolgens naar een verpakkingskrat. In de verpakkingskrat worden de platen vervolgens gesorteerd door de verpakkingslijn en naar een opslagruimte gestuurd. In de opslagruimte worden de platen bewaard tot ze worden verzonden.

Voordelen van beglazing

 • Duurzaamheid – Hogere duurzaamheid in vergelijking met standaardglas.

 • Verhoogde veiligheid – Hogere mate van veiligheid in vergelijking met standaardglas.

 • Langere Levensduur – Kortere levensduur in vergelijking met standaardglas.

 • Laag Onderhoud – Laag niveau van onderhoud nodig in vergelijking met standaardglas.

 • Verminderd Energiegebruik – Kortere productietijden in vergelijking met standaardglas.

Nadelen van Beglazing

 • Kosten – Hogere kosten in vergelijking met standaard glas.

 • Gewicht – Verhoogd gewicht in vergelijking met standaard glas.

 • Reiniging – Verhoogde reinigingsbehoefte in vergelijking met standaardglas.

 • Randdikte – Grotere randdikte nodig in vergelijking met standaardglas.

 • Onderhoud – Vergeleken met standaard glas is meer onderhoud nodig.

 • Trillingen – Verhoogd niveau van trillingen in vergelijking met standaardglas.

Conclusie

Glascoatings zijn een van de meest innovatieve en nieuwste trends in de glasindustrie. Ze bieden een extra beschermende laag die aan elk type glas kan worden toegevoegd. Afhankelijk van het type coating, kan het ook een ander effect geven aan een glas. Laten we eens kijken hoe deze coatings vandaag de dag de industrie beïnvloeden. Er zijn verschillende soorten coatings beschikbaar voor glas. De populairste soorten zijn doorzichtige coatings, coatings met hoge transparantie, anti-graffiti coatings, coatings met lage emissie, anti-UV-coatings, anti-vingerafdrukcoatings en anti-vingerafdrukmarkeringscoatings. Als het gaat om de werking van coatings, is het belangrijk het proces erachter te begrijpen. Tijdens het productieproces wordt glas geproduceerd in een oven. Nadat het is vervaardigd, wordt het naar een coatinglijn gebracht. De coatinglijn gebruikt een coatingmachine om de coating van uw keuze aan te brengen. Nadat de coating is aangebracht, gaat het glas naar een coatingoven. In de coatingoven wordt de coating uitgehard door de temperatuur te verhogen. Nadat de coating is uitgehard, wordt hij in platen of andere gewenste afmetingen gesneden. De platen worden dan naar een verpakkingslijn gebracht. De verpakkingslijn verpakt de platen en stuurt ze vervolgens naar een verpakkingskrat. In de verpakkingskrat worden de platen vervolgens gesorteerd door de verpakkingslijn en naar een opslagruimte gestuurd. In de opslagruimte worden de platen bewaard tot ze worden verzonden. Als het gaat om de voor- en nadelen van beglazing, is het duidelijk dat de voordelen veel groter zijn dan de nadelen. Deze coatings zijn een blijvertje, en de industrie begint nog maar net te ontdekken wat coatings allemaal kunnen doen.