Hoe gebruik je de beste autoreinigers

Als u een grondige reiniging wenst van uw high-end voertuig, dan raden wij u een grondige reiniging aan van boven tot onder, met alleen de beste producten, met de beste apparatuur en met de beste autoreinigers.

Deskundig advies

Ervan uitgaande dat u uw huiswerk hebt gedaan om de beste deal en de best mogelijke detail service te vinden… ervan uitgaande dat u uw lokale advertenties hebt bekeken en verschillende naammerken hebt gekregen en van niemand iets hebt gehoord… ervan uitgaande dat u een behoorlijke spons en wat zeepwater hebt, zou u een vrij goed idee moeten hebben van waar u naar op zoek bent.

Je weet wat je wilt – een goede schone klaar voordat je weggaat om je te laten zien. Spuit je verf af met wat water.

Veeg af en vervang alles met winkel stofzuigers, shampoo, borstels en sponzen.

Zorg ervoor dat de voorruit, ramen en zijpanelen ZEER schoon zijn. Als je tijd hebt, doe dan een algehele blanke lakspuitbeurt samen met een premium polish om die swirlsporen van het vooroppervlak te verwijderen.

Zorg ervoor dat u de lichten en achterlichten schoonmaakt. Zelfs nadat u klaar bent met uw wasbeurt, zult u een paar goede kwaliteit rubberen handschoenen willen dragen.

Terwijl u stofzuigt, zuigt u water in de auto om hem van binnen goed schoon te krijgen.

Spuit uw auto af om al het vuil en stof van de buitenkant te krijgen. Gebruik een doek of een handdoek om uw auto af te vegen voordat u begint te knutselen.

Breng een laklaag aan op de afwerking van uw auto. U wilt de beste producten gebruiken die beschikbaar zijn. U wilt geen wax op uw auto of u loopt het risico dat er verontreinigingen in uw lak komen, wat er helemaal niet goed uitziet.

geslepen koplampen en achterlichten is een conventionele beschermfolie. Dit helpt krassen in het oppervlak van uw auto te voorkomen. Het is een relatief goedkoop restauratieproces, en zeer de moeite waard als een investering voor auto restaurateurs die op zoek zijn naar een finishing touch toe te voegen aan hun project auto's.

Het algemene doel bij het aanbrengen van beschermingsmiddel is om uw autolak zo goed mogelijk bestand te maken tegen weersinvloeden. Het weer zal het oppervlak van uw auto op vele manieren beïnvloeden, zowel positief als negatief.

Daarom is de eerste stap naar het maken van een goede lak voor uw auto het voorbereiden van het oppervlak met een product voor het verwijderen van verontreinigingen.

Trek uw werkkleding en veiligheidsuitrusting aan. Begin met het schuur- en afwerkingsproces.

Kijk eens rond in uw omgeving. Zijn er grote lekkages in het asfalt – gras, modder, water van een natte dag, enz? Beschouw deze als de beste plaats om die laatste minuut bij te werken. Water is zeer effectief om verfkwasten los te maken en vuil en smeltwater van het oppervlak van een auto te halen.

U moet de LA MY anybody? schuurpapier te gebruiken om het oppervlak van uw auto screenwash.position uw auto op een manier die u kunt de maximale hoeveelheidppings te gebruiken om in contact te blijven met het gelakte oppervlak.

Gebruik af en toe een lichte verfkwast om een reviewers verf aan te brengen op de plekken die nog leven. Het aanbrengen van verf in dit stadium is soms beter dan wachten tot de verf droog is.

Wacht tot de verfinstallatie is voltooid voordat u delen van de auto aanraakt. Als u niet zeker weet of u een klus kunt klaren of niet, neem dan een winkelmascotte mee voor extra veiligheid.

Veel succes en blijf TUNED!