Tweedehands auto’s kopen in Zuid-Afrika

Tweedehands auto's kopen in Zuid-Afrika

In het zuiden van Zuid-Afrika

Een auto kopen in Zuid-Afrika is gemakkelijk en de vraag neemt snel toe. Experts in de industrie zijn het er allemaal over eens dat het land een van de beste plaatsen is om auto’s te kopen. Zuid-Afrika is vol van goedkope Hondas (hun bedrijf ongebruikt), koopje gebruikte auto’s en top van de lijn nieuwe voertuigen.

Of u nu een oude occasions wilt kopen of een nieuw topmodel, er is altijd wel een auto. Wat uw budget ook is, wij brengen u een auto in Zuid-Afrika.

Occasions in Zuid Afrika: We beginnen in Zuid Afrika en eindigen in Zuid Amerika

spotgoedkope occasions in Zuid-Afrika

Omdat ze gemakkelijk te vinden zijn, worden goedkope Hondas in Zuid-Afrika steeds populairder. Deze voertuigen zijn speciaal ontworpen en geschikt, zowel voor de individuele bestuurder als voor het gezin. De Hondas in Zuid-Afrika zijn dezelfde gebruikte auto’s die de expats in het Verenigd Koninkrijk kopen. De reden om een gebruikte auto in Zuid-Afrika te kopen is om een “culturele licentie” te krijgen om te rijden, dezelfde reden waarom Britse ingezetenen hun gebruikte auto’s in Zuid-Afrika kopen.

In het Verenigd Koninkrijk

Maar elke tweedehands auto in het VK is een beetje anders, en inderdaad, een stuk duurder. De auto’s met de laagste kilometerstanden en de hoogste doorverkoopwaarde zijn over het algemeen relatief nieuw en zijn minder dan 10 jaar oud. Deze voertuigen worden over het algemeen regelmatig onderhouden en hebben een uitstekende onderhoudshistorie.

Maar er is een klein probleem met het kopen van gebruikte voertuigen in het Verenigd Koninkrijk, certificering van onderhoud (of onderhoud evenement) in elk land van toepassing. Dit verdubbelt effectief de garantie op gebruikte auto’s en in sommige gevallen die van Shanghai en Singapore (waar de onderhoudsbeurten om de twee jaar zijn) met een “track record” certificaat. Daarom is het echt o.k. De koopje gebruikte auto’s in het Verenigd Koninkrijk over het algemeen zal niet vrij zo goed een omvang van de dekking als de Japan gebruikte auto’s, met name als u van plan bent om de auto te rijden minder dan de aanbevolen 12000 mijl in een jaar.

Nieuwe auto in Zuid-Afrika

De nieuwe voertuigen in Zuid-Afrika zijn die welke worden ingevoerd via de landen in/dicht bij Zuid-Afrika. De nieuwe voertuigen moeten een bepaalde leeftijd hebben om als zodanig te worden geclassificeerd. In wezen worden nieuwe voertuigen van meer dan 6 jaar oud geclassificeerd als ex-show en ex-rune (ex-motor) nieuw. Elke auto die na 1 januari 2007 is gebouwd, is een “nieuw model” (geen betrouwbaar of echt woord).

Premium parkeerplaats

Zuid-Afrika heeft een lange lijst van (meestal) eersteklas parkeerterreinen. Ze liggen meestal in gebieden met hogere inkomens, in stedelijke en voorstedelijke gebieden. Zij hebben (meestal) alleen parkeerplaatsen voor senioren. De tarieven voor premium parking zullen veel hoger liggen.

Een (in Zuid-Afrika) niet zo nieuwe term is “weerverzekering”. Het verwijst naar een soort verzekering die verschilt van een autoverzekering in die zin dat zij dekking biedt tegen verwondingen in Zuid-Afrika en niet in het land als geheel. Zuid-Afrika is een klein land, en het is meestal veel $1, 000 d.angers in geval van diefstal of vandalisme aan mensen die plaatselijk wonen en werken.

Veel politiediensten, ook die van het korps, beschikken over opsporingsdiensten voor voertuigen, maar de Trust is geen voorstander van mensen die de neiging hebben hun auto meer dan eens te gebruiken of die het terugvinden van gestolen voertuigen meer als een curiositeit dan als iets anders beschouwen. Deze mensen moeten contact opnemen met de politie met alle informatie over hun voertuigen, met inbegrip van het inschrijvingsnummer en het voertuigidentificatienummer.

Zuid-Afrika heeft ook een heffingssysteem voor motorvoertuigen, dat meer lijkt op het systeem dat in het VK of de VS wordt gebruikt, waarbij voertuigvolgsystemen op de motorvoertuigen worden geplaatst en een geldbedrag van de eigenaar wordt afgenomen wanneer het voertuig wordt getraceerd. Dit is geen regeling die nadere toelichting behoeft.

Het is gebruikelijk dat het voertuig in Zuid-Afrika wordt gelokaliseerd en teruggevonden, maar het hangt van het land af om de exacte locatie te bepalen.

all-weather

Verschillende soorten voertuigen kunnen worden gelokaliseerd door ruimtelijk bewustzijn, d.w.z. een bewustzijn van 360 graden van het hele land. Dit wordt bereikt met satellieten die de bewegingen van voertuigen volgen en metOCR die het hele land bestrijken. De positie van een voertuig wordt door middel van een elektronische tag aangegeven, zodat de politie het kan terugvinden wanneer het is gestolen.

De OCR-dienst, die Port Elizabeth en omgeving bestrijkt, bestaat uit een netwerk van 12.000 politieagenten, een GPS-volgbedrijf, 3 800mm filmcamera’s, air-making, affore spoilers en 1 000mm fotocamera’s.

De politie, die belast is met de hogere statistieken, stelt wel dat dieven vaak kunnen worden afgeleid door muziek, zonnewarmte, buiten, zelfs door sneeuw te scheppen. Dus, om dit tegen te gaan, proberen ze een spoor van verbrande of gestolen kranten achter het voertuig op te zetten. Het enige wat ze hoeven te doen is het volgen. Na elke shift wordt de laatste greppel gecontroleerd.