De proces machine.

Auto laten polijsten Bleiswijk

 

 

 

 

Het proces omvat 180 graden harden en polijsten. 180 graden is de afstand waarop je de afwerking doet op een cabbing machine. Voor iemand die dit alleen doet, kan het ongeveer 45 minuten duren om ze onder controle te krijgen.

Dit is een beetje te moeilijk voor iemand die nieuw is in het autodetailing proces, dus laten ze het meestal gewoon zitten tot ze zeker weten dat ze het goed kunnen doen. Ze moeten de auto ook grondig wassen voor het proces om alle waxresten te verwijderen, zodat ze niet helemaal opnieuw beginnen. Een afwerkwas duurt een maand om alle was en polijstmiddel te verwijderen.

We kochten een grote doos Poetsinates bij onze lokale autozaak. Toen we het kregen, was het gewoon een deel van de kit. De Poetsinates was gevuld met een wax, balsem extractors, micro fiber doeken, veiligheidsbrillen en applicator pads, het kwam op ongeveer $170,00 en we besteedden $170,00 van ons budget.

De waxWij gebruikten ongeveer 2 oz wax voor 10 inches auto, daarna gebruikten we 1 oz minder voor 5 auto’s. De Poetsinates zelf zegt om het met een kegel applicator pad aan te brengen, maar de applicator pads die wij vonden waren de grotere en als zodanig gebruikten wij die. De microvezeldoekjes maakten het voor ons noodzakelijk om de wax in klontjes aan te brengen. Het doekje deed zijn werk uitstekend, omdat het ons in staat stelde het oppervlak aan te raken en te leiden. Het poetsmiddel dat bij de Poetsinates werd geleverd was nauwelijks getint, waardoor het bijna onmogelijk was om het product te zien.

Het handschoenenkastje was voor ons een voor de hand liggende plaats om de was in op te bergen, omdat het het dichtst bij de stoelen en het stuur zat, terwijl de handremfleshouder een soort laaghangende was, bijna als een hoed van een aneer, maar het was erg handig om de noodkit, verbanddoos enz. in te kunnen doen zonder het handschoenenkastje te hoeven openen.

Het product heeft een kleine drijffunctie, dus je kunt je wax waarschijnlijk in het handschoenenkastje bewaren. In mijn compoundinger was het product niet erg wit, wat voorspelbaar was. De wax die ik kocht van het Poetsinates label was zeer passabel gekleurd, meer een wax duplicaat product.

ConclusieWe kochten de Poorsinates Pure White wax van een online verkoper en net als elke andere 5 sterren wax zou hij waarschijnlijk te donker zijn. Het is een van de minst wax-achtige wassen die je gaat vinden in de markt op dit moment. De smeltbaarheid is iets beter dan de Carnauba wax, maar het heeft gewoon niet de diepte van Carnauba of Polish. Het is waarschijnlijk geschikt voor lichte tot middelzware voertuigen met een lichte kleurbescherming. Het wordt NIET aanbevolen voor de minimale waxbehoefte voor auto’s zoals zonewaxen en tankmotoren, omdat het niet genoeg oppervlakte bestrijkt. Als u van plan bent om het te gebruiken voor een minimale wax applicatie op metalen oppervlakken, is het NIET de juiste wax voor u.

lees meer: