Goede voornemens

Free Persoon Die Zwarte Pen Houdt Die Op Witte Notitieboekje Schrijft Stock Photo

Wat is uw nieuwjaarsresolutie?

We vragen ons vaak af: "Wat is mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar?" We bedenken manieren om ongelukken en ongelukken op de weg te voorkomen. De meeste ongelukken gebeuren in de laatste twee weken van het jaar als aan de goede voornemens voor het nieuwe jaar wordt voldaan.

Nieuwjaar vieren

VIP-bus

De beste manier om jezelf een nieuw jaar te wensen, is door een persoonlijk doel van gastvrijheid te stellen. Dat wil zeggen, besteed een paar momenten aan het nadenken over wat u hoopt te bereiken in het nieuwe jaar. We geven er de voorkeur aan om die tijd door te brengen met familie en goede vrienden.

Dus of u er nu voor kiest om het nieuwe jaar te vieren door een familiefoto te maken en tijd door te brengen met vrienden en familie, of die oudejaarsavond in een restaurant door te brengen, zorg ervoor dat u uw hoop op de goede tijd die u hoopt 30 minuten of zo na middernacht.

Wat is uw nieuwjaarsresolutie?

Het nieuwe jaar vieren door niet te drinken en te rijden is een ander voornemen. We hebben allemaal de term "Dry Break" gehoord. Onze vrienden gebruiken het meestal om 'dronken te worden en te rijden'. Onze resoluties zijn om te stoppen met het uitnodigen van onze vrienden voor meerdere vrijdagavonden. Vertel ze dat het je laatste nacht is voordat je gaat slapen, en dat je niet wilt dat ze de "Dry Break" doen en dan naar huis rijden. vrienden

De nacht in de dronken tank

We weten allemaal dat vrijdagavond typisch de avond is om te drinken. De levensduur van een "dichter" betekent ervoor kiezen om minder te drinken. Een glas wijn op het huisfeest van een vriend, of een biertje in een DetailedDave's Liquorsadicionado eBook telt meer dan één avond. De kans is groot dat als je bij één persoon op kantoor blijft, die persoon je aanziet voor de volgende persoon die je auto met alcohol omhult.

Start "Goed Drinken"

De tweede "resolutie" is om de consumptie van alcohol te stoppen. Er zijn veel redenen om te stoppen, maar de belangrijkste reden, gebaseerd op wetenschappelijke feiten, is uw lichaamsgewicht. Als je 's ochtends alcohol drinkt, kun je misschien de oorzaak zijn van een extra 100 pond in je Body Weight-formules, wat verklaart waarom Inky er soms zo sexy en verleidelijk uitziet, en je het gevoel hebt ze weg te geven.

U hoeft geen specifieke tijd aan te wijzen om te stoppen, en het werkt tot 14:00 uur. Dus denk er niet eens aan om twee drankjes om zes uur te drinken, stop gewoon voor zes uur. Uw vooruitzichten zijn waarschijnlijk niet zo goed als voor dat drankje, omdat het verband houdt met de hoeveelheid vet die u in uw lichaam heeft.

Maak een lijst met redenen om niet te drinken en zorg goed voor jezelf voordat je wordt ingeleid

oplossing

resolutie hoe u resoluties een beetje verder kunt laten gaan

Make a list of reasons you shouldn't drink, and put pen to paper and start listing them. (They are very good resolutions!) For announcements, you may put halogen lights on the dashboard and Liter of resolutionsliter in the glove compartment, cv's, or even a crumpled piece of paperwith your resolutionSober Dec.5.

Another list you might do is Wonderful Works of Art. (You may not drink them, but if you see the videos, you might.) When you find several resolutions you might list them on your phone, e-book, mp3 player or computer monitor so that everyone can see them.

resolution when you find yourself with resolution How to resolutions to be more successful

Do more chores instead of taking them to outboard motors

What kind of resolution works for you when you can't do it all anyway?

resolution when you can do more catering, rallies, or sanctioned events

Resolution when you can do more training or education

resolution when you can do more inventory management that includes a techniques manual for nearly every department/ Inventory slot

Turning inventory management into a paid-for service will usually result in a higher successful rebate on the next vehicle/ equipment order. Turn a resolution into a habit. Perform a resolved action every time you take your truck, motorcycle, or work horse to an auction or swap meet

Brandstof besparen is een manier van leven. Verschillende mensen hebben verschillende smaken over hoeveel brandstof er in een tank moet zitten. Het tempo op de weg verlagen is alleen maar goed voor uw bankrekening. Brandstofverbruik is een factor in de winst van de werkgever. Bedenk dus waar u zich bevindt en wat u doet om uw resultaten te verbeteren. Rijd conservatief. Langzamer is veiliger en wordt over het algemeen gewaardeerd door iedereen die uw pro-forma hoort en leest.