Hoe vind je een taxi?

Hoe vind je een taxi?

verschillende bestemmingen

Een taxibedrijf bedient meerdere bestemmingen en kan meerdere routes hebben. Elke route heeft een eigen reeks tarieven die in verschillende tempo’s veranderen. Wanneer u het taxibedrijf belt om één bestemming te reserveren, ontmoet de taxichauffeur u bij de terminal, logt hij in op het netwerk en geeft hij de ritprijs uit. U kunt er echter voor kiezen om meerdere bestemmingen te boeken op hetzelfde gesprek, en het taxibedrijf geeft de individuele tarieven voor elke bestemming.

Als u alleen bent, kunt u ook een taxi krijgen om u te ontmoeten op het punt van bestemming. De taxichauffeur zal een aangewezen chauffeur zijn die rijdt om te huren. Om een gratis rit te krijgen, moet u de taxi van tevoren reserveren. U moet het taxibedrijf uw bestemmingsadres geven, en zij zullen u op dat adres bellen of ontmoeten, en u afzetten.

Als u met een voertuig reist, kunt u ook een taxi reserveren om u op de luchthaven te ontmoeten, inloggen op het internet en zoeken naar het pictogram van het bedrijf, en ervoor kiezen om een taxi met meter te reserveren om u op die bestemming te ontmoeten, en het taxibedrijf zal u op de luchthaven ontmoeten en u afzetten.

De taxi’s zonder meter zijn meestal iets goedkoper, omdat ze zonder meter rijden, maar het exacte tarief naar de bestemming moeten aanrekenen, en niet per passagier. Als u zoekt naar taxi’s zonder meter, en dat zou u moeten doen, zult u merken dat de taxi’s met meter de duurste soort taxi zijn, ze zijn ook het minst handig, omdat u waarschijnlijk veel zult moeten parkeren en van de auto naar de terminal zult moeten lopen. Maar als je kleine kinderen hebt, kun je niet echt leuk zo ver lopen, dus de taxi zonder meter is de beste route!

Een taxi zonder taximeter is een goede route om te nemen als u ‘s avonds moet vertrekken, omdat u de chauffeur kunt zeggen niet te stoppen, maar terug te rijden naar de luchthaven, en dat te doen op een tijdstip waarop het het minst druk is op de luchthaven. Als u heel kleine kinderen hebt, kunt u ze op de achterbank laten slapen, zodat u wat ongestoorde kinderruimte hebt om te slapen, en toch op tijd op het vliegveld bent.

In New York City weten veel mensen niet van taxidelen, maar het is een enorm voordeel. Als u Manhattan bezoekt, moet u een taxi gebruiken, of met de trein gaan! Het is niet te vermijden dat de taxi erg vol zal zijn, vooral in het weekend, of als het geregend heeft, of het is een feestdag, enz. Maar als u uw taxigedeelte 10 of 20 minuten reserveert om van de luchthaven naar uw hotel te komen, kunt u wat geld besparen op uw logies, en hoeft u geen arm en een been te betalen voor een taxirit.

Als u een taxi deelt met een vriend of familielid, kunt u veel geld besparen door de taxi’s af te wisselen zodra u op de luchthaven aankomt. In plaats van dat de ene duurder is dan de andere, kunt u een soort one-stop vervoer hebben, allemaal zonder de hoofdpijn van het vinden van een huurauto of het proberen te navigeren door het verkeer in de binnenstad.

Hier zijn een paar tips die je kunt gebruiken om zonder stress een taxi te delen op je vakantie:

1. Zoek uit welke delen van Manhattan de taxidienst bestrijkt. Hoe verder u van het stadscentrum bent, hoe waarschijnlijker het is dat u de kortste route neemt. Taxibedrijven in het centrum van Manhattan hebben nauwelijks filialen die zo ver liggen, en het is niet waarschijnlijk dat u een taxi vindt op een toplocatie die niets te maken heeft met wat de taxi geacht wordt te doen. Een zeer betrouwbaar taxibedrijf zal op alle hoeken een filiaal hebben, en als ze dat niet hebben, brengen ze u waarschijnlijk naar een locatie die niet zo waardevol is.

2. Hoe langer je de taxi deelt met een andere persoon, hoe goedkoper hij zal zijn. Je kunt een taxi tot een mijl delen zonder je zorgen te maken over de kosten. Wanneer u in een grote stad rijdt, zult u waarschijnlijk een taxi delen met een paar andere mensen, en in dat geval zal het het kleinere deel zijn dat u nodig hebt. U kunt altijd delen met een ander paar om wat geld te besparen.

3. Als uw reis iets langer duurt dan een normale autorit, kunt u altijd uitstappen en lopen. Het is aangenamer om de bus of de metro te nemen en het verkeer voor te zijn. Als uw reis iets langer duurt dan normaal, overweeg dan om een hotelovernachting in de buurt te boeken. Het zal gemakkelijker zijn om vervoer te vinden zodra u uw raam openzet. Hetzelfde geldt als u een toerist bent die de stad een paar dagen bezoekt. Je hoeft je geen zorgen te maken over waar je gaat verblijven; zoek gewoon een plek om rond te lopen.

4. Als u het niet erg vindt om de ruimte met een paar andere mensen te delen, kunt u altijd vooraf een verblijfplaats boeken met een pendeldienst. U kunt helpen uw last van het verkeer te verlichten.